Welkom bij Zorg-Premies.nl

Op Zorg-Premies.nl bieden wij een uitgebreide vergelijking voor zorgverzekeringen met de goedkoopste premies, uitstekende polisvoorwaarden en een snelle behandeling van declaraties aan. 

De goedkoopste zorgverzekeringen
Onze zorgverzekeringen zijn zo voordelig door de hoogste wettelijke toegestane kortingen op de zorgverzekeringen te bieden, omdat u alles zelf online vergelijkt en aanvraagt en door onze volledig gedigitaliseerde en online beschikbare administratie, waardoor wij enorm op de kosten kunnen besparen. Ondanks de laagste premies voor zorgverzekeringen van Nederland bieden wij ook uitstekende (digitale) service.

Onafhankelijkheid van Zorg-Premies.nl
Zorg-Premies.nl is een volledig onafhankelijk online assurantiekantoor voor zorgverzekeringen. Zorg-Premies.nl heeft geen enkele binding met een verzekeraar of andere partijen. Zorg-Premies.nl heeft geen enkele financiering of financiële verlichting aan een verzekeraar of andere partij. Wij bieden een objectieve, eerlijke en gelijke vergelijking van zorgverzekeringen.

Zorg-Premies.nl is onderdeel van VerzekeringsPlaza.nl en De Groot Financieel Adviseurs
Zorg-Premies.nl is een professionele organisatie met een historie van meer dan 40 jaar! Om u doorlopend de beste service te bieden selecteren wij de beste bedrijven om een aantal werkzaamheden uit te besteden. Naast zorgverzekeringen bieden wij een groot aantal andere verzekeringen via AutoVerzekeringen.nl, MotorVerzekeringen.nl, CaravanVerzekeringen.nl, BestelautoVerzekeringen.eu, ZZP-Pakketverzekering.nl en VerzekeringsPlaza.nl.

Welke partijen zijn betrokken bij Zorg-Premies.nl?
Uiteraard is het belangrijk dat u precies weet waar u uw zorgverzekering afsluit en waar u terecht kunt. Daarom lichten wij u hierbij graag toe welke partijen bij Zorg-Premies.nl betrokken zijn.

  • Zorg-Premies.nl : De website voor informatie over en het vergelijken en afsluiten van zorgverzekeringen. Uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen
  • De Groot Financieel Adviseurs : Zorg-Premies.nl is een onderdeel van het onafhankelijke advieskantoor De Groot Financieel Adviseurs
  • VerzekeringsPlaza.nl : is ook een onderdeel van De Groot Financieel Adviseurs voor het vergelijken en afsluiten van al uw andere verzekeringen
  • Upiva: Is uitsluitend het volmachtkantoor dat voor Zorg-Premies.nl namens een groot aantal verzekeraars de zorgverzekeringen beheerd en administreert

Zorg-Premies.nl is onderdeel van De Groot Financieel Adviseurs
Zorg-Premies.nl is, net als AutoVerzekeringen.nl, een onderdeel van het volledig onafhankelijke advieskantoor De Groot Financieel Adviseurs in Oud-Beijerland.