Collectiviteitskorting Zorgverzekeringen

Heeft u een collectieve zorgverzekering met korting via een collectiviteit van bijvoorbeeld uw werkgever? Onze zorgverzekeringen zijn nog goedkoper omdat wij standaard al de hoogste collectiviteitskorting berekenen.

Collectieve Zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering is een normale zorgverzekering, maar met een extra korting omdat u tot een speciale groep behoord. Een collectieve zorgverzekering wil meestal alleen maar zeggen dat u een extra korting krijgt. Bijvoorbeeld via uw werkgever, via een collectieve inkoop, via een vereniging of op basis van een andere groep.

Collectieve zorgverzekering niet altijd voordelig

Als u een collectieve zorgverzekering heeft of overweegt, dan wil dit lang niet altijd zeggen dat deze het gunstigste premie heeft. Een collectieve korting op een hoge premie kan nog steeds een hoge premie geven. Neem even de moeite en de tijd om een vergelijking te maken, dan ziet u het zelf.

Hoge korting via Zorg-Premies.nl

Zorg-Premies.nl biedt geen collectieve zorgverzekering, maar wij geven u direct de hoogste wettelijk toegestane korting en een hele goedkope premie. Onze zorgverzekeringen zijn dus net zo goedkoop of misschien wel goedkoper dan een collectieve zorgverzekering. Vergelijk de premies en overtuig uzelf.